6a00d8341d65de53ef0120a56c7179970c-880x586

Пилешко филе с орехи

12 февруари 2018

Необходими продукти:
4 големи пилешки филета
100 г масло
2 с.л. брашно
1 ч.ч. печени орехи
1 ч.ч. пилешки бульон
2 с.л. оцет
2 скилидки чесън
сол
пипер

Начин на приготвяне:
Изпечете пилешкото филе във фурна на 220 градуса. Разтопете маслото в тиган. Добавете към него брашното и бъркайте постоянно, докато се получи златист загар. Добавете бульона и оставете да заври, като непрекъснато бъркате, за да е хомогенна сместа. Добавяте оцета, чесъна, орехите, сол и пипер на вкус и разбъркайте добре. Поднасяте пилето, полято със соса.

снимка: realnobodyslikeus.typepad.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)