Parmesan-Chicken-880x584

Пилешко филе с пармезан и чесън

19 май 2018

Необходими продукти:
4 бр. пилешко филе
4 скилидки чесън
1/4 ч.ч. зехтин
1/4 ч.ч. галета
1/4 ч.ч. пармезан

Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 220-230 С. Смесете пресирания чесън и зехтина. В отделен съд сложете галетата и пармезана. Потопете пилешкото в зехтина с чесъна, след това в галетата и пармезана. Сложете в плитък съд. Печете в загрята фурна за 30-35 минути. По желание, преди поднасянето, може да залеете с чеснов сос.

снимка: tarasmulticulturaltable.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)