
Необходими продукти:
пилешко месо – 500 г филе
чесън – 2-3 скилидки
сметана – 200 г заквасена
сирене – 1 опаковка пушено топено
горчица
соев сос
бяло вино
Начин на приготвяне:
Пилешкото се нарязва на хапки и се задушава в мазнина, като се добавя и малко соев сос, бяло вино и нарязаният на ситно чесън. Месото се изважда и в същия тиган се слага сметаната, нарязаното пушеното топено сирене, малко горчица и се бърка до получаване на хомогенна смес.
Със соса се заливат пилешките късчета и ястието се поднася с гарнитура по избор.
снимка: milaincookingland.com
Още по темата
-
От едно родопско селце до Китай – бизнес за милиарди!
In HEALTHКитното селце Момчиловци със сигурност е едно от най-красивите и магични местенца в Родопите. На ...
-
Плато от риба и морски дарове на плоча
In TASTEДнес отбелязваме големия празник Преображение Господне и независимо от Богородичния пост, на трапезата по традиция ...
-
Пилешко филе с фурми
In TASTEНеобходими продукти: пилешко филе – 600 г За соса: фурми – 2 шепи, обезкостени бяло ...
-
500 ястия с риба и морски дарове
In ARTОколо средата на януари на книжния пазар се появи нова книга с рецепти за риба ...
Остави своя коментар през Facebook