Пиле Беарнез

Пиле Беарнез

01 май 2015

Необходими продукти:
пилешко месо – 500 г филе
чесън – 2-3 скилидки
сметана – 200 г заквасена
сирене – 1 опаковка пушено топено
горчица
соев сос
бяло вино

Начин на приготвяне:
Пилешкото се нарязва на хапки и се задушава в мазнина, като се добавя и малко соев сос, бяло вино и нарязаният на ситно чесън. Месото се изважда и в същия тиган се слага сметаната, нарязаното пушеното топено сирене, малко горчица и се бърка до получаване на хомогенна смес.
Със соса се заливат пилешките късчета и ястието се поднася с гарнитура по избор.

снимка: milaincookingland.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)