Пим ван ден Акер – цветният гений от Делфт

06 март 2017

Пим ван ден Акер е движещата сила зад концепцията FlowerFactor. От години този международно признат цветен дизайнер успешно привлича вниманието на производители, флористи, дизайнери, медии и потребители към чистата и семпла красота, и емоционална сила на цветята. Известният флорист от Делфт – Холандия е част от малцината, които са на върха на “цветния” дизайн в световен мащаб.

TON_6846

Пим пътува по целия свят, за да споделя страстта си към цветята и да запали колкото е възможно повече хора. По време на пътуванията си той прекарва дни и седмици в демонстрации, вдъхновявайки колеги и студенти, цветари, собственици на кетъринг агенции и флористи, говори пред пресата и медиите. Накратко, Пим е неуморен промотър на многобройните творчески и креативни възможности, които цветята могат да предложат.

ton

По време на шоутата си той амбициозно демонстрира неограничените възможности на цветния дизайн. Какво ще кажете за фантастични флорални модни ревюта, които той организира в Музея Prinsenhof в Делфт? Неговите неземни флорални облекла са аплодирани по целия свят, включително страни като Южна Корея, Япония и Австралия.

След няколко фантастични ревюта модният елит не спира да иска да работи с „творческия гений от Делфт“.
Именно този творчески гений бе специалният гост на най-яркото и значимо събитие в сватбената и събитийна индустрия - Luxury Weddings Expo, за което наскоро ви разказахме.

TON_6906-1024x683

Днес е време да ви срешнем с него и да ви разкажем една история за цветя, растения, емоция, красота, човечност, израстване, преодоляване и опит. 

 

репортер: Пепа Попова
Фотограф: Антон Хариев

оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)