TON_2137

Писателката Бойка Николас дава 7 формули за щастие

09 февруари 2017

Книгата „Методът “БОП – Благодаря, Обичам, Прощавам“ на писателката Бойка Николас е едно кратко, разбираемо и максимално опростено практическо ръководство, което ни съветва как да бъдем щастливи. Тя ще представи четивото на специално събитие-семинар на 9-ти февруари от 19 часа в клуб „Перото“.

По време на лекцията Бойка ще разкаже как да се научим да прилагаме седем кратки „формули на мислене“, чрез които да преодоляваме вътрешното си недоволство и проблемите, да се препрограмираме, да се справяме с болезнените спомени и травми, да се обичаме, да разбираме другите и да прощаваме. Авторката е свела своята изстрадана и практическа житейска мъдрост до седем „формули-стъпки“, които ако бъдат приложени ни гарантират душевен мир и трайни резултати по отношение на духовното ни развитие – като върховна мисия в нашия живот. Самата тя е разбрала, че има два пътя в живота си – или да се промени, като промени начина си на мислене или да бъде нещастна! Затова пречистена чрез катарзиса на голямо страдание, създава тази книга – практически наръчник с тези седем ключа – мисловни „формули“, приложими за забързаното ежедневие и в трудни и стресови ситуации.

Книгата е мисловен и емоционален тренинг за всеки ден, всяка ситуация и всеки човек, за да бъдем не само успешни, но и щастливи, като заменим вътрешното напрежение с равновесие.

Бойка Николас обобщава в резюме една от важните точки от книгата си „Няма как да се събудя една сутрин и вече да съм различна, но затова пък мога да престана да удрям главата си в една и съща стена“. Съпругът на писателката – известният гайдар Пламен Пенев също ще изненада гостите на представянето на книгата с музиката си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)