Марешка Глущук плеймейт и Слави

Плеймейтка с лична история като от холивудски филм в „Игри на волята“

07 септември 2019

23-гoдишнaтa Мaрeшкa Глущук от Чечня е сред най-атрактивните участници в новото реалити „Игри на волята“, което стартира съвсем скоро по Нова телевизия. На пръв поглед сексапилната блондинка съвсем не внушава усещане за лична драма, каквато е имала през целия си живот – тя е популярна като модел на Playboy и дори е участвала в конкурса за „Мис Плеймейт“.

Марешка Глущук

Животът й обаче звучи като холивудски филм – едва 16-годишна се омъжва в Чечня, където е трябвало да стои 3 дни в един ъгъл, докато гостите идват да я гледат и да дадат оценка за нея. Тя трябвало да държи буркан с вода и ако някой от тях пуснел пари в буркана, едва тогава имала право да говори. Когато навършва пълнолетие, ражда и бяга от мъжа си, след като му краде личните документи. Крие се именно в България.

„Винаги съм била вярваща, знам че някой там ме чува и вижда. Всеки ден бях пребивана с колан, кабел или закачалка, но вярвах, че един ден животът ми ще се промени. Исках да бъда смела. Още в детството си, родителите ми ме малтретираха. Майка ми ме наричаше – грозна, черна, нищожество, хлебарка, к..рва. Бях едва 7-годишна. В 5 клас пък, баща ми реши да ме накаже, като ме обръсне нула номер“, казва тя.

Марешка Глущук плеймейт

У нас Марешка преодолява сама си и участва в конкурса „Мис Плеймейт“, надявайки се това да й помогне да реализира мечтата си да стане модел. Вярва, че въпреки лошата репутация на този тип конкурси у нас, е направила нещо добро за себе си. А сега ще се бори и за голямата награда в „Игри на волята“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)