Победителите на Арена на красотата 2014 за грим

Победителите на Арена на красотата 2014 за грим

22 октомври 2014

В състезанието за Гримьор на годината в рамките на второто издание на Make-Up Competition Arena of Beauty 2014 вече са ясни победителите.

Победителите на Арена на красотата 2014 за грим

На Arena Professional те премериха сили в категория: Моден сценичен грим (естетика), с тема „Стихии”.

DPP_16161

Призът „Гримьор на годината” грабна Яна Стоянова.

DPP_16178

На второ е моделът на Искра Парладийска
DPP_16150

И трето място за Милена Манолова.

Професионалистите бяха оценявани от 3-членно жури в състав:

•Грета Великова – професионален гримьор, с над 17 години стаж. Главен гримьор на 35 български, европейски и американски филмови продукции. Работи по номинирания за Оскар през 2010 г. в категория за грим, „The way back” с Ед Харис и Колин Фарел, както и за филмите „300” 2 , “Конан Варварина” 2, „Херкулес”, „Спартак” и много други.
•Петя Симеонова работи като гримьор за „Хъшове“ и „Шоуто на Слави“ в продължение на 8 години. Главен гримьор е на „Забранен любов” и „Столичани в повече”. Участва още в продукции като „Шоуто на Ивани Андрй“ и „Междинна станция“. В киното работи за над 50 филма.
•Валентин Вълков – от 1995 г. насам работи по множеството продукции, сред които – „Непобедимите” 1 и 3, „300”, „Код червено” и бългаският – „АВЕ”.

DPP_16216

Зевс, Горгона Медуза, древногръцки храмове и герои от „Одисeя“ оживяха в ръцете на нейл дизайнерите в двудневния Балкански шампионат по дизайн и изграждане на нокти – GOLDFINGERS NAIL ARENA PROFESSIONAL BALKAN. Състезанието протече в 6 категории – френски маникюр с акрил, френски маникюр с гел, креативен френски маникюр, микс медия, отбор и пълна визия (фентъзи). В категорията пълна визия темата беше „Древногръцка митология”, а първото място журито отреди на Лидия Пак. На второ и трето място се класираха съответно – Симона Николова и Валерия Михайлова.

In Life ви представи изложението и с радост установяваме, че победител е моделът, който бе и наш фаворит. Всъщност без да знаем резултатите от официалната класация, ние също градирахме моделите в тази последователност.

Един истински празник на красотата!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)