Победителят в „Гласът на България“ Радко Петков пуска дебютен сингъл с Иван Лечев

18 юни 2017

Броени дни след като триумфира в музикалното шоу „Гласът на България“, Радко Петков е на път да даде очакван старт на кариерата си. Изпълнителят от Троян ще запише първи сингъл съвсем скоро, като ще го реализира в тандем с ментора си в предаването Иван Лечев.

Очевидно добрите отношения между двамата ще се запазят и след финала, като легендата на ФСБ ще се включи в парчето със соло, а разбира се, и контакти и насоки при реализцията му.

Радко Петков с ментора си Иван Лечев при обявяването му за победител/снимка: Фейсбук

Радко Петков с ментора си Иван Лечев при обявяването му за победител/снимка: Фейсбук

„Радко, ти си замесен от тесто на победител. Влияеш емоционално, но не изпускаш от контрол гласа си. Сцената не те плаши, тя те мотивира. Ти си моят победител”, бяха думите на Иван Лечев в „Гласът на България“. След като буквално прогнозира успеха, музикантът днес допълва, че е харесал Петков и заради „желязната му психика и работливостта му“. „Дано само не се разглези сега, че ще яде бой„, завършва мнението си Лечев.  Все още обаче не се знае повече информация за предстоящия дебютен сингъл на Радко, като самият той споделя единствено, че ще е на български език.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)