Игра на тронове

„Повече смърт и кръв“ в последния сезон от „Игра на тронове“

04 юли 2018

Звездата от сериала „Игра на тронове“ Софи Търнър сподели пред списание Observer, че последните епизоди от сагата ще бъдат „най-жестоките и кървави от началото на шоуто“.

Нараства напрежението между различни малки групи от хора, които които се борят за нещата в които вярват…Това е „Игра на тронове“ така, че ще видим още повече кръв и още повече смърт в не малко мъчителни епизоди, много повече от предишните години“, – разказва Търнър.

Актрисата също така сподели, че е доволна от финала за своята героиня.

Винаги съм виждала в Санса нещо войнствено, нещо което всички останали не забелязват. Аз винаги съм мислела, че тя се учи и развива„, добавя Търнър.

Сериалът „Игра на тронове“ е заснет по цикъла книги на Джордж МартинПесен за огън и лед„. Неговата сюжентна линия се развива на два измислени континента, където редица древни и богати семейства се борят за власт над седемте кралства на Уестерос.

Сагата доби полулярност  благодарение на детайлната разработка и неочакваните обрати на сюжета, включително смъртта на главни герои.  Към днешна дата сериалът е спечелил над 38 престижни премии „Еми“.

РИА Новости

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)