Хю Хефнър и Мерилин Монро

Погребаха Хю Хефнър до Мерилин Монро

02 октомври 2017

Легендарният основател на списание Playboy Хю Хефнър беше погребан на частна церемония в Лос Анджелис, в присъствието на вдовицата му Кристъл и четирите му деца. Както самият той бе пожелал, гробът се намира до този на любимката му Мерилин Монро, сякаш за да почете символиката в живота му (дебютният брой на Playboy, който се разграбва в рекорден тираж и слага основите на успеха на изданието е именно с холивудската звезда на корицата).

Еми.. любовта не признава граници, какво повече да му коментираме.../снимка: Glamour

Еми.. любовта не признава граници, какво повече да му коментираме…/снимка: Glamour

За да се възползва от тази възможност, Хефнър купува мястото в гробищния парк „Уестууд Вилидж“ край Лос Анджелис през 1992 година за сумата от 75 000 долара. Монро е положена там през 1962 г. след смъртта си на едва 36-годишна възраст.

Хю Хефнър

Пълководецът и неговата армия/снимка: Just Jared

 

Иначе самият той почина в петък, 30 септември, на достолепните 91 години. След кончината му, култовото пенхаус имение отива в ръцете на съседа му, милионера Дарън Метропулос, който го закупи срещу 100 млн. долара преди година, но с уговорката Хефнър да остане да живее там до смъртта си. Любопитно е да отбележим, че и въпреки слуховете, че младата му половинка Кристъл ще остане с „празни ръце“ след смъртта му, той все пак й е оставил сума от 5 млн. и луксозно жилище за седем.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)