IMG_0248

Поканете есента на масата

15 ноември 2015

Есента е пълна с цветове и плодове. Красив сезон! Дъждовете и мъглите превземат настроенията ни, но ние и природата, закодирани с желанието за живот, ще им се противопоставим като  им покажем цветните листа на дърветата, закъснялото слънце и усмивката си. Сега навън изобилства от плодове и цветове. Сезон на равносметката? Да, защо пък не!

IMG_0235

Приятно е да пренесем пъстрата природна картина и в дома си, за да сме сигурни, че сме в хармония със заобикалящата ни действителност и сезоните на живота ни.

IMG_0240

Никак не е трудно – кестените падат навсякъде по улиците и просто съберете няколко шепи, пожълтелите листа – също. Малките шарени тиквички са отлична възможност за цветност и настроение. А те никога не се повтарят по форма и колорит – две еднакви няма. Потърсете покривка и салфетки в цветовете на сезона, за да придадете характерната пъстрота. Малко жълъди, царевица, клонка от калина, също са добре дошли.

IMG_0252

 Завършете есенното празненство на масата си с красив есенен букет. Това е наистина лесно – сноб от пъстри люти чушки или цветно зеле или пък набрани клонки от разходката в парка…

IMG_0233

 Добре дошла в дома ни, есен!

текст и снимки: Валерия Симеонова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)