Жан-Клод Ван Дам

Поканили Жан-Клод Ван Дам да участва в български филм, той поискал 1 млн. долара хонорар

15 януари 2020

Новият български филм „Екшън“ е можело да впечатлява и със сериозно име в актьорския си състав, разкриха създателите му. Те са изпратили предложение до екшън звездата Жан-Клод Ван Дам да се включи в снимките на лентата като персонаж на самозабравила се звезда от миналото, бореща се да преодолее разочарованието си, че вече не е толкова известна.

Белгиецът е харесал сценария, но е поискал хонорар от един милион долара, за да участва в продукцията, с което идеята логично е отпаднала. На негово място се включва абсолютно неизвестният му дори и у нас американски колега Джонас Толкингтън, който живее тук вече 19 години и дори говори приличен български.

Екшън на Тео Чепилов

Любопитно е да отбележим и, че всъщност „Екшън“, чийто сценарий е дело на Тео Чепилов, е финансиран от Националния филмов център, а целият му бюджет е четири пъти по-малък от пожелания от Ван Дам хонорар – 375 000 лева.

Продукцията е сатиричен прочит на света на шоубизнеса, като включва любов, експлозии, бързи коли, пари, жени или всички нужни съставки както за реален екшън, така и за пародиен такъв. Започва да се върти по родните екрани в края на януари.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)