„Полдарк“ се завръща с трети сезон през април

29 март 2019

Ейдън Търнър и Елинор Томлинсън се завръщат като Рос Полдарк и Демалца в адаптацията по сагата на Уинстън Греъм, която се развива в Корнуол от 18-ти век. Премиерата на сезон 3 е в понеделник, 8 април, от 22:00 часа по Epic Drama – ТВ канал, посветен на най-добрите исторически драми, събрани от цял свят.

Годината е 1794-а и Рос трябва да се справи с ново семейство, нови любови и нови битки, в момент в който сянката на Френската революция пада върху живота в Корнуол. Към актьорския състав в този сезон се присъединявам трима много талантливи млади актьори – Хари Ричардсън и Том Йорк, които играят братята на Демелца, Дрейк и Сам, както и Елиз Шапел като Морвена, братовчедка на Елизабет.

Полдарк

В сезон 3 отново ще видим Хейда Рид като Елизабет, Джак Фартинг като Джордж Уорлеган, Руби Бентал като Верити, Габриела Уайлд като Каролин Пенвенън и Люк Харис като Д-р Дуайт Енис, Джон Нетълс като Рей Пенвенън, Бийти Едни като Пруди и Каролин Блакистън като леля Агата. Сценаристът и изпълнителен продуцент, Деби Хорсфийлд казва:

‘Развълнувани сме, че започваме Сезон 3 с фонтастичнин нови герои и ново ниво на конфликт, вражди, страсти и драма. Рос е по-стар, но не задължително по-мъдър, а безрасъдството му понякога струва скъпо, на него и на близките му. Очаква ни адреналинно спускане, от по-високо от всякога“.

Полдарк

„Полдарк“ е адаптация на Деби Хорсфийлд (Cutting It, The Riff Raff Element), продуцирана от Рупеш Парек (The Hollow Crown: The Wars of The Roses, And Then There Were None) и Майкъл Рей (Poldark), режисирана от Джош Агню (Mr Selfridge, Jekyll and Hyde) и Стивън Улфенден (втори режисьор на Fantastic Beasts and Where to Find Them).

Уинстън Греъм написва дванадесет книги „Полдарк“, като започва с тази за Рос Полдарк през 1945 г. и завършва с тази за Бела Полдарк през 2002 г. Действието в тези международни бестселъри се развива в Корнуол, където Греъм прекарва по-голямата част от живота си. Този април „Полдарк“ дебютира в 22:00 в понеделник, 8 април, по Epic Drama.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)