Роналдо и Катрин Майорга - изнасилване

Полицията в Лас Вегас привиква Роналдо на разпит

11 октомври 2018

Кристиано Роналдо ще трябва да пътува до САЩ за няколко дни и да даде показания пред полицията в Лас Вегас по обвиненията в изнасилване от американския модел Катрин Майорга, съобщи за италианския вестник „Tuttosport“ Джачинто Ривера, служител на отдела за публични комуникации в участъка в Невада.

Той е натоварен с контактите с италианските медии по случая „Роналдо“, който отново е отворен и тече разследване. Ривера, както е ясно от името му, е от италиански произход.

Роналдо и Катрин Майорга във въпросната нощ от 2009 г.

Роналдо и Катрин Майорга във въпросната нощ от 2009 г.

„Кристиано Роналдо все още не е обвинен в никакво престъпление“, призна говорителят. „Върви разследване, а всички доказателства и вещи, внесени при жалбата от 2009 г. се съхраняват в полицията в Лас Вегас. В някакъв момент той ще трябва да се яви и да даде показания, но не знаем кога.“.

Изданието съобщава, че Ювентус е поискал яснота дали призовката за Роналдо може да бъде съобразена с календара на отбора, за да не пропуска той мачове. За съжаление на клуба, от САЩ са дали отрицателен отговор. Кристиано ще бъде привикан тогава, когато разследващите органи зад Океана решат, че е дошъл точният момент.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)