768x432-1-2

Полицията на крак за евроизборите и за абитуриентските балове

24 май 2019

Комисар Рапчев: „Пътна полиция” е създала необходимата организация и за изборите, и за баловете
Целият наличен ресурс на Пътна и Охранителна полиция ще бъде организиран за обезпечаване на всички мероприятия, както за абитуриентките балове, така и за изборния процес.

Това каза началникът на отдел „Пътна полиция“ в ГДНП комисар Росен Рапчев
От днес предстоят три почивни дни, ще има абитуриентки балове, а в неделя ще се проведат и избори.
Той заяви, че както и досега „Пътна полиция” е създала необходимата организация, на всичките изходи от големите населени места, както и на пътните възли, където имаме особено натоварен трафик, да има полицейско присъствие за регулиране и подпомагане на движението.
Най-сериозни затруднения се очакват на местата, където има временна организация за движението, ремонти по автомагистрали Хемус и Тракия.

„Там са направени необходимите реверсивни движения посока изход на 23 и 24, и в неделя, която съвпада и с изборите, е направена необходимата организация гражданите да пристигнат навреме там, където са се запътили”, каза комисар Рапчев. Той обърна внимание, че тъй като когато има ремонти на дадени участъци неминуемо трафикът ще е по-голям, ще образуват колони задръствания.

„Нека гражданите да си предвидят предварително по-ранно тръгване, ако е необходимо да си изберат друг алтернативен маршрут, но когато останат в задръстването, да не нарушават правилата за движение, и най-вече да не използват аварийната лента на автомагистралите за придвижване”, призова комисарят.

За абитуриентите и тези, които ще ги возят, Рапчев обърна внимание, че е създадена организация не само на място, а и видеорегистраторите ще документират нарушения, като ще се следи най-вече за това младежите да не висят извън вратите и прозорците на превозните средства.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)