BB

Половината съквартиранти, влизат във “ВИП Брадър” довечера, останалите – утре

15 септември 2014

Осемнайсет са популярните личности, които ще живеят заедно в най-луксозната къща, строена досега за “ВИП Брадър”, съобщиха от Нова тв.

Обзавеждането е в стил барок, а цветовете са изцяло в червено, кралско синьо и златисто. В хола има билярдна маса, чийто плот също е в основния цвят на къщата – червен. Трапезарията обичайно е мястото, в което участниците водят най-интересните разговори. Затова дизайнерите я правят толкова уютна – масата е дълга и тясна, а столовете са покрити с кафява кожена дамаска. По традиция има басейн и помещение с фитнес уреди.Вчера къщата бе заета – от майстори, които трябваше да я подготвят за обитателите й. Дотогава всички участници изчакват в хотел, в който продуцентите ги настаниха вчера сутринта. Оттогава те са без телефони и нямат връзка с близките си хора.

Деветима ще влязат във “ВИП Брадър” довечера. Тогава реално започва и истинското им участие в шоуто. Останалите девет съквартиранта ще се присъединят към другите във вторник, казаха от Нова тв. Малко преди старта на шоуто категорично е ясно, че Йорданка Христова и Евгени Минчев ще участват. Говори се, че Евгения Калканджиева – шефката на агенция “Визаж”, се е съгласила да влезе във “ВИП Брадър”. Много е вероятно с нея да бъде и съпругът ѝ Стефан Манов-Тачо. Договор е подписал и Цветелин Маринов-Цуни – стана популярен с връзката си с певицата Преслава.

Първият епизод на “ВИП Брадър” Нова тв ще излъчи на живо довечера от 20 ч.

снимка: “ВИП Брадър”

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)