739-destination-wedding-venue-the-cliff-barbados

Пол Оуенс – Шефът на THE CLIFF Ресторант

22 март 2015

Шеф Пол Оуенс /Paul Owens/ постоянно създава еклектика от ексклузивни храни, богата листа от причудливите ястия, от която е много трудно да избереш. Пол Оуенс има специален талант да комбинира контрастни всусове и текстури, които винаги са равни на една невероятна и интересна кухня. Наричат го също Господар в изкуството на презентацията.Работи усилено, за да издържи най-високите стандарти и отдава изключително внимание върху всеки детайл.

11081379_353252398207249_1289155526_n

Роден е в Ливърпул, Англия и живее в Барбадос от 15 години. През цялото си време във Барбадос той е преследван от ресторанти и клиенти, които обожават кухнята му, докато се установи в The CLIFF Ресторант. Компилацията от уникално място, условия и креативен готвач бързо се налагат и извоюват заедно престиж и слава. Негови рецепти се публикуват в световни списания и често го канят на редица телевизионни изяви, но въпреки огромния му успех Пол остава скромен, земен и много реален.

Сериозна част от успеха на The CLIFF Ресторант и имиджа му на най-добрия ресторант на Карибите се дължи именно на  шеф Пол Оуенс.

текст: В.Симеонова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)