Женени от пръв поглед

Попфолк певица си търси мъж в новия сезон на „Женени от пръв поглед“

25 февруари 2019

Форматът „Женени от пръв поглед“ се завръща в ефира на NOVA на 26 февруари от 22.00 часа. Социалният и телевизионен експеримент проследява живота на три двойки, които са събрани от професионални експерти. Напълно различни и много атрактивни са новите участници в революционния документален експеримент.

Сред тях има хора с различни вероизповедания, попфолк певица, двойка над 50 години и жена с дете от предишна връзка. Шестимата авантюристи, които по една или друга причина не са успели да открият перфектния партньор, се впускат в предизвикателството на живота си в опит да излязат от зоната си на комфорт и да открият истинската си половинка.

Женени от пръв поглед

Те са готови да поверят съдбата си в ръцете на експертите, които да намерят идеалния кандидат за тях сред стотици претенденти. Сред желаещите да се включат за участие във формата се отличават интересни и нестандартни личности като човек, отглеждащ тарантули, кандидат-политик с 6 висши образования, режисьор, пиколо, магьосник, яхтена стюардеса, модел, гвардеец, имитатор на звезди, психолог.

Най-голям интерес за кастингите за „Женени от пръв поглед“ са проявили инженери и IT специалисти, по-голям е броят са желаещите дами, като сред тях има и такива на 18-19 години.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)