padredamian_Sisterchristina

Поп засенчи Роби Уилямс с изпълнение на Angels в испанско шоу (видео)

24 април 2015

29-годишен свещеник се превърна в абсолютен хит в онлайн мрежата, след като негово изпълнение на хита на Роби Уилямс – Angels впечатли милиони зрители в интернет. 29-годишният отец Дамян Мария Монес се яви като участник в испанската версия на музикалното реалити шоу „Гласът на…“ и буквално шокира журито с перфектното си и чувствено изпълнение на една от най-сложните балади на световната сцена. На всичкото отгоре, свещеникът бе предпочел да заложи за изпълнението на монашеското си облекло и типичната якичка, което развълнува още повече публиката. При изпълнението на припева на песента, всички в залата вече го аплодираха и повтаряха думите с него, явно загатвайки, че отец Дамян би могъл да изгради една доста успешна кариера на сцената, ако някой ден реши да свали расото.

„Angels е една от любимите ми песни и не вярвах, че някой може да я изпълни по-добре от самия Роби Уилямс. Този свещеник обаче буквално разби вярванията ми за секунди“, коментира 26-годишният Карлос Караско от публиката. Тук ще припомним, че испанският поп всъщност не е първият, който постига подобно постижение.

Преди около година, колежката му, сестра Кристина демонстрира не по-малко впечатляващ глас в италианската версия на предаването. Тогава тя изпълни хита на Алиша Кийс – No One.

текст: Митко Попов
снимка: Daily Mail

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)