„Игра на тронове”

Последният сезон на „Игра на тронове” ще бъде излъчен през 2019 г.

05 януари 2018

Официално съобщиха от HBO, че последният осми сезон на „Игра на тронове” ще бъде излъчен през 2019 г. Той ще се състои от шест епизода, които ще завършат историята. Създателите, сценаристите и продуцентите на сериала Дейвид Бениоф и Дан Вайс планират да направят по-добре и зрелищни последните епизоди, за което им е необходимо повече време.

Няма информация кога точно ще бъде излъчена през 2019 г. епичната фентъзи сага, но се спряга дори 1 януари. Надеждите са и някои от епизодите да бъдат по-продължителни от обичайното.

Вижте още: Топ 10 на най-популярните телевизионни сериали за 2017 г.

По-дългата пауза дава възможност на автора на книгите „Песен за огън и лед” Джордж Р. Р. Мартин да публикува „Ветровете на зимата”. През изминалото лято писателят спомена, че това може да се случи през 2018 г. Мартин планира още една книга, която да завърши поредицата на име „A Dream of Spring” и по всичко личи, че финала на сериала ще я изпревари, освен ако не публикува и нея през тази година.

Снимането на „Игра на тронове” се провежда при безпрецедентна сигурност, за да не изтече информация за това какво се случва. Все пак бившият актьор в сериала Джейсън Момоа, който наскоро посещава снимачната площадка подхвърля пред Entertainment Weekly:

„Това, което идва, ще бъде най-великото нещо, което някога е било излъчено по телевизията. Това, което идва, ще бъде невероятно.”

Текст: Силвия Аризанова

Снимка: Кадър от сериала / imdb.com

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)