Потребителският кредит на българина

01 ноември 2017

„Потребителският кредит на българина“ бе темата на събитието, организирано от БНП ПАРИБА Лични Финанси на 1.11.2017 година в София.

TON_6666

Последните данни сочат, че българите кандидатстват за по-големи потребителски кредити, за да повишат жизнения си стандарт.

TON_6685

И още – революционният нов дизайн на „виртуалния магазин за кредити“ повиши с 15 % онлайн молбите през последното тримесечие.

TON_6699
Оказва се, че финансирането на ваканции измества плащането на сметки в топ 10 на проектите, финансирани с потребителски кредит от българите. Броят на молбите за финансиране на почивки е нараснал близо три пъти в сравнение с периода ноември 2016 – април 2017 година. Това показва обзора на новото издание на „Потребителският кредит на българина“ от БНП Париба Лични Финанси, България.

TON_6703

Важна тенденция е , че в периода май-октомври 2017 г. средната сума на молбите за трите топ проекта е нараснала с 9 %. Това са ремонт на дома, обединяване на задължения и покупка на употребяван автомобил. Близо 80 % от молбите, получени от БНП Париба Лични Финанси, България през последните месеци са именно такива.

TON_6683

Според анализа на експертите на компанията, тенденцията е хората да кандидатстват повече за кредити за ваканция, отколкото за плащане на сметки и, че са готови да инвестират по – големи суми да направят домовете си модерни и, че желаят да си купят по – скъпи коли с индикатор. Всичко това доказва, че жизненият стандарт на българите се повишава и все повече се доближава до европейските държави.

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)