eddf3888a9810b165074c29744cdca2c

Почит към древните традиции в четири концентрирани масла от Christian Dior

22 декември 2015

Роза, уд, мускус и кехлибар ще се отворят по различен начин в новата колекция аромати Les Élixirs Précieux

Традицията да се смесват различни аромати започва през IV век преди новата ера в Персия, много преди появата на парфюма. Ароматните масла имат по-силна концентрация и именно те са важните в  колекция Privée Christian Dior.

Les Élixirs Précieux

Маслото Musc се превърна в естествено продължение на аромата Granville. То идва с един шлейф от фин мускус. Élixir Précieux Rose разкрива флорални нотки на турска роза Bois d’Argent. Чувственият аромат New Look 1947, създаден по идея на главния парфюмерист на легендарната модна къща – Francois Demachy, е подсилен благодарение на съставките Élixir Précieux Ambre. Източна подправка във вид на масло си взаимодейства с аромата на тубелозата, за да се получи тази  невероятно сексуална комбинация. Почитателите на дървото на агар няма да останат безразлични към маслото Oud.

Маслената ароматна вариация е идеална за поставяне в зоната на пулса: от вътрешната страна на китките, зад ушите, в областта до косата, на шията или сгъвката на лакътя. В благородните съставки и традиционните бутилки на  La Collection Privée Christian Dior разпознаваме почерка на маестро Франсоя Демаши.

Снимки: Christian Dior

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)