Prince Harry And Meghan Markle Engagement

Появиха се първите скици на сватбената рокля Меган Маркъл

22 декември 2017

Избирането на перфектната сватбена рокля е почти толкова трудно, колкото да се ожениш за принц. Американската актриса Меган Маркъл вероятно ще се справи  и с това препятствие бързо. И тъй като датата на сватбата е вече насрочена (церемония ще се проведе 19-ти май 2018 в параклиса на Свети Георги в замъка Уиндзор), всички известни дизайнери мечтаят да получат  поръчка за сватбена рокля.

Моделиерът Инбал Дрор сподели първите си скици с CBS News и съобщи, че кралското семейство се е свързало с нея за възможно сътрудничество. И ако роклята на Alexander McQueen, с която се омъжи херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, бе с класически силует, то Меган Маркъл, има голяма вероятност да избере за церемонията нещо по-смело.

В миналото Инбал облече Бионсе за церемонията по награждаването на Грами и също така създаде няколко от визиите за турнето Formation.

Каквато и рокля, в крайна сметка, да избере Меган Маркъл, може да се каже със сигурност, че ще съответства на мащаба на събитието (сватбената рокля на Кейт Мидълтън бе почти 500 000 долара).

w2000 (15)

w2000 (16)

w2000 (17)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)