36_1

Появи се убиец на герои

06 юни 2018

Кой е този убиец на герои и какви са мотивите му да върши нещо подобно ще можем да разберем от новата книга на българския писател Делиян Маринов. Написаното от него може да се причисли към фентъзи литературата. Първият му роман „Пътуване през спомени: Последното измерение“ е публикуван през 2013 г., втората част от него излиза през следващата година.

Заглавието на новата книга на Маринов е „Убиец на герои”. Тя ще бъде представена утре, на 7 юни от 18:30 ч. в едно от средоточията на редица културни събития през последната година – „Abordage”.

Корицата на книгата „Убиец на герои“ (Монт, 2018)

Корицата на книгата „Убиец на герои“ (Монт, 2018)

За книгата от издателите:

Войната е приключила и изглежда за Кралството предстоят дни на триумф и благоденствие. От самата му сърцевина обаче се пробужда нова заплаха, която е на път да унищожи временния мир. Една изтерзана душа се надига, за да получи възмездие за потъпканите си мечти и да наложи своето правосъдие. Настъпило е времето, в което малкият човек ще освободи съзнанието си от страховете и наложените норми. Време на хаос и разруха, които ще прочистят света от всички фалшиви идоли и илюзии…

„Убиец на герои“ е самостоятелен фентъзи роман, излизащ от рамките на жанра, съчетавайки в себе си елементи от хоръра, трилъра и криминалната литература. Подходящ е за всички почитатели на книгите с дълбоки и силни социални послания. Макар и развиващо се в измислен свят, действието препраща читателите към реалността и отваря безброй екзистенциални въпроси, обвързани с човешките взаимоотношения и персоналния път, който всеки извървява между мрака, светлината и самоосъзнаването.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)