нинова

„По-кротко“, посъветва Нинова Борисов и яхна колело към Бузлуджа

29 юли 2017

Лидерката на БСП Корнелия Нинова  се обърна към премиера Бойко Борисов задочно по време на участието си в „Панорама“ по БНТ:

„Г-н Борисов, по-кротко. В България има институции, прокуратура, съд. Освен в мутренските години, не ни връщайте и във времената, когато раздавахте присъди от парламентарната трибуна. Цветан Цветанов осъди български лекари от парламентарната трибуна, международен съд ни осъди и сега всички му плащаме за приказките“.

Думите бяха резонанс на заявеното от премиера вбера през деня, че „депутати-негодници“ от ГЕРБ биват изхвърлени от парламента и партията – визирайки човека със суджуците Живко Мартинов, а в БСП продължава да има депутат, обвинен в купуване на гласове и този човек гласувал закони. Става дума за Манол Генов от една от пловдивските листи на левицата, който е със свален имунинет и обвинение.

По думите й тя не си позволява за раздава присъди, както не е издала такава и за вината или не на Живко Мартинов, защото това е работа на институциите. Но „суджуците“ станали емблема на кабинета „Борисов 3″.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова даде старта от Казанлък на колоездачното състезание за купа „Бузлуджа“. Това съобщиха от пресцентъра на БСП. Състезанието се провежда за втора година по инициатива на БСП и вече е част от националния календар на дисциплината. В надпреварата се включи и един от най-известните ни колоездачи Данаил Петров, който е начело на отбора „Шампион“.

Утре БСП ще проведе традиционния си събор на Бузлуджа.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)