Правете любов, а не стени! Посланието на Давид Лашапел!

18 юни 2017

В рамките на знаменателния LIFE BALL Виена 2017  бе представено видеото под режисурата на Давид Лашапел „ Правете любов, а не стени“. То бе публикувано в мрежите за първи път на  14 февруари тази година.новини

#makelovenotwalls е клип за разкъсване на умствените и физическите стени, които ни разделят, и нека всички страни се събират в името на единството и любовта.
Видеото освен послание на екстравагантния и талантлив ученик на Анди Уорхол е и реклама на световно известният бранд DIESEL.

MON_4166

Поемайки към Стената, символ на разделението по дефиниция, героят я разбива с любов, за да създаде една силна история в изображение. Един клип, пълен с любов и празнуване на живота!

„Ние, в Diesel имаме силна позиция срещу омразата и повече от всякога искаме светът да знае това“,

обяснява художественият директор Никола Формачети. „Любовта и съпричастността са важни за създаването на общество, в което всички ние искаме да живеем и да имаме бъдещето, което всички заслужаваме“.

Давид Лашапел дефилира по червения килим на LIFE BALL 2014

Давид Лашапел дефилира по червения килим на LIFE BALL 2014

Режисьор и вдъхновител на клипа е вездесъщият Давид Лашапел – наш любимец и открит борец за толерантност към различията. Той бе и лице на Лайф Бал Виена 2014. За събитието той не просто направи свръх екстравагантен плакат, но лично дефилира по червения килим в австрийската столица.

Провокативният плакат на Давид Лашапел за LIFE BALL 2014

Провокативният плакат на Давид Лашапел за LIFE BALL 2014

Още по темата: Музите на DAVID LaChapelle

А тази година, за да представи неговия клип дойде една от участничките в клипа – черната красавица от Африка Мари Малек! И тя застана пред нашите камери за да подкрепи идеята: Разпознай риска! Прави любов, а не стени! Ето я и нея на нашите кадри:

MON_4109

 И така! Поредната доза арт и провокативност от любимеца ни Давид Лашапел!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)