Празникът на Велико Търново – един незабравим ден, завършил с 3D светлинно шоу

23 март 2015

22 март – пролетта е официална и възможно най-слънчева във Велико Търново! Улиците са пълни с хора и приповдигнато настроение още от сутринта, а програмата за празника на града е богата и цветна. Хиляди хора са дошли специално във Велико Търново от различни кътчета на България и света, за да отбележат специалния ден и най-вече заради кулминацията на празничното настроение – 3D светлинното шоу „Величието на Асеневци“.

Празникът на Велико Търново

Празникът на Велико Търново

In Life е единствената медия, която излъчи шоуто на живо и показа актуална емисия с най-интересното от случилото се във Велико Търново през деня. Благодарим за любезното съдействие на Хотел Болярски, които ни предоставиха просторната си панорамна тераса на последния етаж на хотела, за да разполагаме с най-добрата гледна точка към Паметника на Асеневци. Излъчването ни беше гледано и от много българи в чужбина, които, макар и без физическата възможност да присъстват на място, се почувстваха съпричастни с празника на един от любимите си градове.

_MG_0495

Всички, които са пропуснали да видят 3D светлинното шоу или искат да го преживият отново, могат да го открият във видеото по-горе. Гледайте и репортажа ни от деня, за да разберете как протича подготовката за шоуто, единствено по рода си у нас, и как се случва самата му реализация. Ще се пренесете с нас на платформата на лилав камион, на който DJ Doncho се вихри зад пулта, повел стрийт парада. Приятно гледане и приятна обиколка на Велико Търново в празничния му ден – по светло и по тъмно!

Автор: Марта Каменова
Оператор: Кунчо Поляшки

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)