Празникът на Велико Търново и шоуто „Величието на Асеневци“

18 март 2015

Празникът на Велико Търново на 22-ри март и тази година ще бъде отбелязан подобаващо. Програмата, в която могат да се включат жители и гости на града, започва още в ранната неделна утрин с литургия, поднасяне на цветя пред паметника на Цар Калоян и празнично шествие. През целия ден са предвидени и различни концертни прояви, с участието на великотърновски изпълнители и формации. Друга атракция за посетителите ще бъдат подгряващото парти и стрийт парада, а 300 доброволци ще пускат хартиени фенери в небето по тъмно.

Велико Търново

Велико Търново

Кулминацията на празничното настроение ще настъпи в 20 часа с 3D мапинг шоуто „Величието на Асеневци“. което In Life ще излъчи за всички, които не могат да присъстват на място, като нашите сънародници в чужбина, желаещи да бъдат съпричастни с празника на един от любимите си български градове.

Ето и няколко съвета от организаторите – предвид очакваното голямо струпване на хора (около 35 000 души са дошли в града за шоуто миналата година), те препоръчват предварително да си потърсите удобно място, откъдето да наблюдавате шоуто, да бъдете там по-рано, както и да се подгответе за лошо време. За всеки случай.

Гледайте нашата емисия с най-интересното от празика и 3D мапинг шоуто на живо от Велико Търново на 22-ри март (неделя) точно в 20:00 на www.inlife.bg!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)