10547015-24shutterstock_310064270-650-2e3b01bb94-1484652737

Праскови на грил с пълнеж и ядки

05 декември 2017

Необходими продукти:
4 праскови, нарязани наполовина
2 с.л. мед
½ ч.ч. крема сирене
½ ч.ч. бита сметана
1 с.л. олио или зехтин
200 г натрошени орехи
Начин на приготвяне:

Загрейте грила или оребрения тиган на средна температура. Намажете прасковите с малко олио/зехтин.
Запечете ги на грила/оребрения тиган от всяка страна за по няколко минути. След това ги намажете с малко мед и запечете отново за кратко.
Смесете крема сиренето със сметаната. С помощта на шприц напълнете всяка праскова с голяма розичка от крема. Поръсете с още малко мед. Накрая добавете и ядките за украса (или бита сметана). Сервирайте веднага.

Снимка: © Liliya Kandrashevich / Shutterstock   

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)