Преди и сега – епизод 3 от един уникален театрален сериал

30 октомври 2015

ПРЕДИ три години Димитър Бакалов поиска не само да разсмее театралната публика, а и да я види как си тръгва от залата преосмислила животоподдържащите съществуването ни отношения „мъж-жена“ и успя. “В защита на пещерния човек” на комедийния автор Роб Бекер, спечелило сърцата на над осем милиона зрители в повече от 40 страни и поставило рекорд като най-дълго играното солово представление на Бродуей получи и българската си версия, благодарение на Митко. За по-малко от 3 години е изиграно над 100 пъти.

Логично, последва продължение, но този път автор бе самият актьор. Това се случи през 2014-та с „Шегите, които Бог си прави или Пещерният човек за напреднали”.

СЕГА обаче е време за нещо съвсем ново и все така забавно, чиято премиера очакваме тази събота (31.10.2015). Този своеобразен театрален сериал получи своя нов епизод под името „Преди и сега“. Сюжетът на новото представление ще преведе публиката през забавните промени, които всеки преживява през различните фази от живота си. Ще хвърли поглед върху това как приемаме физическите изменения и дали всъщност духовните не са по-стряскащи. Как възприемаме спортуването в различните възрасти, какво са задръстванията за съвременния човек и какви са различните фази на съжителството с партньора. Случките, които разказва актьорът, са близки на всеки, но погледнати от абсурдната страна, и именно затова толкова завладяващо весели и по свой начин мъдри, проникновени и понякога малко тъжни.

Както обикновено Димитър Бакалов с лекота се превъплъщава във всички персонажи – на амбициозния спортист, на различните видове пияници, на зъболекаря и неговата жертва, на 4-годишния Тошко, дори на надуваема кукла от сексшоп. И също както и в предишните спектакли, това е страхотна предпоставка за извънредно забавнo, но и затрогващо представление.
Предпремиерно и ние успяхме да се уверим в това.Вижте.

репотер: Калина Станева
оператор: Антон Хариев
постпродукция: Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)