louis-vuitton-objets-nomades-2019-01

„Предмети на номадите“ на Louis Vuitton на Fuorisalone 2019 в Милано

19 април 2019

Колекцията Objets Nomades на Louis Vuitton е представена изключително атрактивно в Palazzo Serbelloni в Милано по време на Fuorisalone 2019.

louis-vuitton-objets-nomades-2019-02
От пускането на линията през 2012 г., Louis Vuitton Objets Nomades се превърна в колекция от четиридесет и пет лимитирани предмета, вдъхновени от пътувания, представени от някои от най-известните дизайнери в света: Barber & Osgerby, Campana Brothers, André Fu, Damien Langlois-Meurinne, Nendo , Gwenaël Nicolas, Raw Edges, Патриша Уркиола, Марсел Уондърс, Индия Махдави, Токужин Йошиока и най-вече  Ателие Биажети и Занелато.

louis-vuitton-objets-nomades-2019-04

louis-vuitton-objets-nomades-2019-06
Сред новите творения са Anemona от базираната в Милано Atelier Biagetti, сред които забележителна, покрита със стъкло маса за хранене с вълнообразна основа, покрита с мека бежова кожа. Италианският дует Zanellato/Bortotto прави своя дебют с Mandala, тристранен екран от сложно изтъкана кожа, вдъхновен от номадското майсторство. Нова селекция от изобретателни, поетични творби на утвърдените дизайнери Objets Nomades включва Булбо на братята Campana, уютни дивани, които наподобяват тропическо цвете от кожа и мека материя. Дуо Raw Edges ‘Dolls са набор от радостно игриви, безкрайно персонализиращи се столове, които, подобно на традиционните куфари на Louis Vuitton, могат да бъдат рисувани ръчно с уникален дизайн. Марсел Уондърс обогатява колекцията с четири нови обекта: двойка диван и кресло с бази от преплетени опушено дърво и богата кожена тапицерия. Акцент са и венециански лампи, вдъхновени от традиционните венециански фенери и ваза от муранско стъкло.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)