Прекрасен дом в полите на Витоша

27 февруари 2018

Днес в Архитектурен магазин ви представяме един прекрасен апартамент, разположен в подножието на планината Витоша. Това е къщата на сем. Далакови, оформена с много стил и усет към детайла.

Още с влизането в него усещаме духа и атмосферата тук. Входното антре е аранжирано с много и изключително ценни картини. от пръв поглед личи отношението на нашите любезни домакини към изкуството. Специално място в тази колекция е отредено място и на една картина на сина на сем. Далакови Стефан. Изкуството учи и възпитава, в това са убедени всички членове на семейството. Освен това то придава характер и по неповторим начин облагородява дома.

Обстановката в това жилище е стилна и елегантна, проектът за интериорното решение е на самите собственици на апартамента. Кътовете в жилището осигуряват плавен преход от едно помещение в друго. Мебелите са подбрани, така че да хармонират с пространственото оформление. Интериорът е в модерния напоследък минималистичен стил. Притегателен център в дневната е камината. Живият огън от нея стопля интериора. Друг силен акцент в пространството е големия аквариум, разположен в кухнята, непосредствено до трапезарната маса. Специално място е отделено и на ценна колекция вина, които домакините пазят грижливо в отделен кът на специално направен стелаж.

Атмосферата в този прекрасен дом привлича като магнит. Жилището широко е отворило врати за приятели и гости.

репортер: Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)