Прекрасна, приказна колекция от Zuhair Murad

Прекрасна, приказна колекция от Zuhair Murad

30 януари 2015

„СЕКУНДА, САМО СЕКУНДА IN LIFE, ДА СИ ВЗЕМА ВЪЗДУХ И ПЪРВОТО МИ ИНТЕРВЮ ЩЕ БЪДЕ ЗА ВАС!“
Това каза минути след финала на приказното си шоу безумно талантливият Zuhair Murad…. и преди да ви представим магичния филм и първото интервю на дизайнера, In life, отново от първи ред и първо лице, бърза да ви направи съпричастни към магията, сътворена на подиума от ливанския дизайнер.

Прекрасна, приказна колекция от Zuhair Murad

Последният ден от Седмицата на модата в Париж ще се запомни, разбира се, с приказното представяне на Zuhair Murad, чиито  великолепни творения са потенциални хитове за червения килим и за най- бляскавите социални събития по света.

Помпозни вечерни тоалети, експресивен разкош на декора, приказни симетрични орнаменти, геометричност, сексуалност и елегантност в духа на стария Холивуд – моделиерът не престава да радва поклонничките си.
Полупрозрачният грим и небрежно падащите коси на моделите не отвличат вниманието от основното на сцената, а именно: изискани изделия направени от прекрасен микс между плътни и въздушни платове, обсипани с пайети, мъниста, перли и скъпоценни камъни, които карат иначе сдържаните цветове на колекцията да блестят.
Дизайнерът зарадва своите фенове с богатство от стилове: видяхми модели с отворени и затворени рамене, рокли с модерните топове тип „тениска” и пелерини, пухкави поли и шлейфове…
Изборът на клиентите на ливанския дизайнер и този сезон ще бъде труден.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

И…дантелите се разхождаха по краката ни…Приказна феерия! Зухаир Мурад взвриви всички очаквания. Ще видите и в нашия филм!

Снимки: In Life  и Zuhair Murad

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)