Премиера на книгата на д-р Олег Д. Ламикин

16 декември 2017

Премиера на книгата на д-р Олег Д. Ламикин „Всички методи за енергийна самозащита по системата Жим Лам” ще състои на 16 декември, събота, от 16:00 ч., във фоайето на 4 ет. на НДК.

На презентация на втората книга на д-р Ламикин по лесен и забавен начин ще бъдат показани част от оздравителните практики и ефекта, който ще може да почувствате веднага. От Международна академия за саморазвитие „Жим Лам” ще отговарят на въпроси за дейността на Академията в България. Книгата се издава от издателство Асеневци‎.

Корицата на книгата „Всички методи за енергийна самозащита по системата Жим Лам” (Асеневци, 2017) Снимка: Издателство Асеневци‎

Корицата на книгата „Всички методи за енергийна самозащита по системата Жим Лам” (Асеневци, 2017)
Снимка: Издателство Асеневци‎

За книгата от издателите:

Д-р Олег Д. Ламикин е адаптирал знанията и практиката си към съвременното ни ежедневие и е създал много лесна, но ефективна методика за изцеление на тялото и душата, наречена „Жим Лам”. Знанията си е описал в неговия неподражаем стил – като увлекателен забавен разказ в книгите си „Жим Лам. Оздравителна гимнастика за вътрешните органи“ и „Жим Лам. Всички методи за психическа и енергийна самозащита“.

След много пътешествия, търсения и срещи с Духовните си Наставници, д-р Олег Ламикин си поставя нелеката задача да адаптира древните знания, които е получил, към съвременния начин на живот и да ги разпространи сред колкото се може повече хора. Така се ражда системата Жим Лам.

При усвояване на практическите препоръки, описани в тази книга, вие ще станете енергийно силен, уверен в себе си човек, ще преодолеете всякакви психологични проблеми, ще можете реално да помагате на близките си в решаването на сложни житейски ситуации. Ще намерите и отговори на повече от 160 въпроса, засягащи енергийното и психично здраве и развитие, които ще ви доведат до щастлив и енергийно балансиран живот. Ето някои от тях:

• Какво означава щастие за всеки от нас?

• Какво е това човешка душа?

• Какви видове Сила съществуват в Природата?

• Как да открием в себе си тази Сила?

• Как да защитим себе си и близките си от психологични нападения?

• Как да преодолеем самотата и страха?

• Можем ли да изменим съдбата си и да я направим успешна?

Публикацията подготви Силвия Аризанова

Снимка: Издателство Асеневци‎

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)