„Умно майче, богата майка”

Премиера на „Умно майче, богата майка“

07 декември 2018

С парите не всеки се оправя лесно, особено ако имаш отговорности и си майка. Затова в книгата си „Умно майче, богата майка“,  Кимбърли Палмър дава някои идеи да се оправят мамитата със семейните пари. Изданието се подготвя от издателска къща „Жануа’98”.

Премиерата на книгата ще се състои на 9 декември в 11:00 часа в Ресторант Corso (срещу Руската църква) в град София. Поканени са и майките с децата си, тъй като за тях е организирана специална работилница с много изненади. Призовават се да носят свои любими предмети, които свързват с майчинството и лудостта покрай него. Ако има желаещи татковци, разбира се също са добре дошли.

Снимка: ИК „Жануа’98”

Снимка: ИК „Жануа’98”

От книгата „Умно майче, богата майка“:

„Истината е, че ние жените и особено – мамите – ежедневно се разпореждаме с доста пари, което се отразява не само на нас, но и на нашите семейства. Всъщност изследванията сочат, че жените (и най-вече майките) имат гигантска мощ, що се отнася до парите в семейството: според „Фиделити“ по-голямата част (85%) от покупките на потребители се правят от жени, като пак ние – жените – влияем на 95% от покупките на стоки и храни въобще. През 2020 г. жените ще контролират 2/3 от богатството на страната, а същевременно 90% от нас ще управляват финансите си сами през някаква част от живота си, често поради настъпила смърт или развод. Ние осигуряваме прехраната в семейството много повече от преди – изследване на „Пю Рисърч Сентър“ сочи, че в четири от десет домакинства с деца мамите са и глави на семейството.

Като мами, ние имаме все по-голяма власт да менажираме и оформяме семейното богатство – и сега, и в бъдеще – колкото повече нарастват нашите семейства и колкото повече порастват нашите деца. Тази книга ще ви помогне да направите избори, които ще ви донесат благоденствие и просперитет – за вас и за вашите семейства. Заедно ще разгледаме всички специфични проблеми и трудности, които обикновено срещат майките, и ще помислим как да се справим с тях – от работата, през спестяването и инвестирането, до научаването на децата как да се справят финансово от самото начало.”, пише Кимбърли Палмър.

Вижте още: Оправи си леглото“, за да ти потръгне в живота

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: pexels.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)