Витоша

Премиера на филма „Един ден на Витоша“

30 юни 2018

На 14 април тази година алпинистът Дойчин Боянов обиколи Витоша по суша, въздух, вода, дори под земята, придружаван от някои от най-успешните и популярни български спортисти. Щафетният супермаратон беше част от инициативата Един ден на Витоша„. Каузата на кампанията е благотворителна – за хората с физически увреждания. А целта – да се покажат огромните възможности за спорт на Витоша, както и да се съберат средства за изграждане на алея и спортна площадка за хора с увреждания в планината.

След успешното приключване на предизвикателството, е време да видите отблизо и как протече то.

ПРЕМИЕРНАТА ПРОЖЕКЦИЯ на едноименния филм „Един ден на Витоша“ ще бъде на 2 юли от 19 ч. в Кино „Люмиер Лидл“ в София. Тя ще бъде съпроводена с представяне на филма, каузата и част от екипа му.

ВХОД СВОБОДЕН!

На място, във фоайето на киното, ще има специална кутия за дарения, чрез която всеки желаещ може да се включи в набирането на средства за каузата на инициативата – изграждане на алея и спортна площадка за хора с физически увреждания на Витоша.

Режисьор: Руслан Вакрилов
Оператори: Руслан Вакрилов, Олег Василев – видео дрон, Владислав Терзийски – видео дрон
Продуцент: Студио „24″
Продължителност: 30 мин.

Във филма участват:
Antoniya Grigorova (планинско бягане), Boyan Petrov (алпинизъм), Veso Ovcharov (акробатичен парапланеризъм), Vlady Gyurov (хендбайк и ски), Evgeni Balev (шосейно колоездене), Yvan Kojouharov (алпинисъм и катерене), Ilko Iliev (планинско колоездене), Kiril Nikolov – Disl(ориентиране), Martin Marovski (алпинизъм), Николай Петков (катерене и алпинизъм), Niki Kalistrin – (ски-алпинизъм), Росен Касабов (полети с топловъздушен балон, Staniliya Stamenova (Световен и Европейски шампион по кану), Teodor Kisimov (спелеология), Спортен Клуб Мъшинг България – Mushing Bulgaria (тренировка и обучение на впрегатни кучета), Клуб по конен спорт „Тарсас“ и други.

Източник: Фейсбук

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)