coverrr

Премиера на „Човек сред хората“ на Нинко Кирилов

07 юни 2017

Книгата „Човек сред хората“ на Нинко Кирилов е д-р Джекил и мистър Хайд, Лъвът и Плашилото, Воланд и Пилат Понтийски – всеки може да си избере дали и как да я чете. Разкази. Кратки, хиперреалистични и писани с идеята, че една написана история може да отнеме месеци и повече за случването си. Липса на мелодрама. Присъствие на семейството, онова, слученото, и другото, неслучващото се в никой ръкав, крачол и тунел на паралелна реалност.

Представянето ѝ ще се случи в реалния свят на 8 юни (четвъртък) в 19:30 в Ink Bar на ул. „Славянска“ 36. Ще бъде кратко, ударно и крайно неотегчително. Авторът ще присъства, други хора също ще присъстват, авторът ще чете, други хора – също, авторът ще подписва книги, а други хора – не.

12795494_10207945519863098_3346031945242031557_n

Нинко Кирилов

За да се подготвите за предстоящото най-добре прочетете какво са написали двама съвременни родни автора на задната корица на книгата.

„Текстовете на Нинко Кирилов са разказите на поколението, написани така, че нарушаването на правилата винаги е уместно. Въобще, Нинко е един от най-добрите разказвачи на български език.“ - Васил Георгиев

„В новия си сборник Кирилов е обсебен от детайла воайор спрямо героите си. „Човек сред хората“ е разходка из широкия спектър на човешкото и изследване върху личните граници.“ – Мария Куманова

снимки: личен архив

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)