Премиум Рали София – Свети Влас: Големият финал

21 юни 2016

Премиум Рали София – Свети Влас  за четвърта поредна година се състоя от 9ти до 13ти юни 2016г. Незабравимото 5-дневно събитие се проведе на територията на България и Гърция. Мисията на организаторите бе да създават атмосфера, носеща наслада както от шофирането, така и от тематичните партита, организирани по целия маршрут. Конвоят от забележителни автомобили започна своето пътешествие от Свети Влас. От морския бриз към освежаващия планински въздух на Банско и Разлог бе маршрутът на стартовия ден.

Програмата сред това продължи с отсечки за точно време, уикенд на скоростта на пистата в Серрес, спортно ориентиране и много нови изпитания, достояние само за участниците. Отборите посетиха южната ни съседка и се насладиха на дневни и нощни преживявания. Съчетанието от атрактивни автомобили, изискани мероприятия и спортен дух финишира в гр. София с подобаваща Церемония по Награждаване, на която се отличиха качествата на участниците.

Програмата и състезателната част бяха изготвени със съдействието на Владимир и Димитър Илиеви. Автомобилните кариери на известните български състезатели включват отличия като победи в Европейския и Българския , което със сигурност гарантира перфектната спортна атмосфера и на Премиум Рали София – Свети Влас.

Премиум Рали София – Свети Влас апелира за повече толерантност на пътя и разумно шофиране! И In Life се включва към този апел и с удоволствие ви предлага нашия високоскоростен и горещ репортаж от финала.

Слагайте коланите :) !

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)