снимка: pixabay.com

Пренареждането на кухнята може да е полезно

26 декември 2018

Обичате ли да подреждате в кухнята? Дори да не ви е приятно, ето ви една добра причина да го правите.

Около средата на декември се появи нова книга със заглавие „Радостта от пренареждането на кухнята”, написана от Роберта Скира. Подготвена е от издателска къща „Бард” и включва 160 страници. Изданието включва различни съвети, а целта е животът ни да стане по-добър.

Корицата на книгата „Радостта от пренареждането на кухнята” (Бард, 2018)

Корицата на книгата „Радостта от пренареждането на кухнята” (Бард, 2018)

За книгата от издателите:

„Безредието в кухнята е сигналната лампичка и носителят на разпространяващи се малки неприятности и тревоги, да не говорим за известните хранителни разстройства. Ако се помирим с кухнята обаче, тя ще ни обича и ще ни помага да обичаме по-добре.“

С тази уговорка започва книгата „Радостта от пренареждането в кухнята“ на италианската журналистка и гастрономически критик Роберта Скира. Всъщност става дума за италианския отговор на метода на подреждане на Мари Кондо, но фокусът е изцяло върху най-важното помещение в един дом: кухнята.

Книгата не е просто наръчник, а малък трактат по психология, който обяснява защо, ако искаме да променим нас самите, трябва да започнем промяната от това помещение. Тя ни учи как да го направим чрез поредица прости и функционални съвети, тръгвайки от един основен принцип: в кухнята командва само един.

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)