Приказка за стълбата (епизод 4): Ангел Джамбазки

12 декември 2016

Той е млад, скандален и напорист. Безкомпромисен в решенията и убежденията си. Един от най-одумваните млади, български политици и един от най-активните евродепутати.

Човек, който пази личния си живот далеч от публичното пространство, но с плам и гордост би говорел за корените си.

PRIKAZKA ZA STULBATA - DJAMBAZKI.00_24_40_20.Still006

Той е Ангел Джамбазки и е нашият пореден герой в (не)политическото предаване „Приказка за стълбата“, в което обезоръжаващата Ива Дойчинова търси истинското у личностите поели по стълбата на властта.

PRIKAZKA ZA STULBATA - DJAMBAZKI.00_21_31_08.Still005

Иначе за него знаем, че е роден преди 37 години в столицата, възпитаник е на Софийската Математическа гимназия, а после и на Юридическия факултет на Софийския Университет. Говори английски, немски и руски език.

В сградата на ВМРО стъпва за първи път още преди да навърши 16 години, а става член на партията през 1997 г, а през 2004 – 2005 г. вече е председател на Националния Младежки Комитет на ВМРО.

На местните избори през 2007 година е избран за общински съветник в Столичния общински съвет от листата на ГЕРБ, след сключено споразумение за общо явяване на изборите в София и Пловдив между ГЕРБ и ВМРО.

PRIKAZKA ZA STULBATA - DJAMBAZKI.00_06_29_01.Still002

В „Приказка за стълбата“ обаче е просто Ангел, който обича да ходи на лов, да яде люти чушки, чесън и джинджифил и да бъде… себе си…

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)