Приказка за Стълбата – новото предаване на InLIFE TV с водещ Ива Дойчинова

25 ноември 2016

Един откровен разговор за властта и още нещо…
Новото предаване на Лайфстайл Телевизията на България „Приказка за стълбата“ вече е факт.

Защо „Приказка за стълбата“Заради Смирненски и великата му притча за загубата на човешкото по пътя на властта.  Едно предизвикателство за политиците, едно предизвикателство за зрителите и за екипа на телевизията – да измерим присъствието именно на човешкото у съществата, устремили се или стигнали по един или друг начин до високите етажи на властта. Как прекарват тези хора времето си извън пленарната зала и политическите кабинети? Имат ли време за семействата си? Какво ги радва и какво ги разплаква? Живо ли е дететето в тях? В какво вярват и за какво мечтаят?

unnamed (5)

Преситени от тежки политически дебати и спорове, вярваме, че медийното пространство и всички ние се нуждаем от това – да видим другото, човешкото лице на политиците. Верни на светския си, лайфстайл формат, няма да говорим за политика, а ще показваме хората на властта в една по-различна светлина, без високопарието на политическия дискурс и властови внушения, без традиционните манипулации и противопоставяния. Откровено и от първо лице.

В уютен диалог с хората, избрали за своя мисия политическия живот, влиза чаровната и предразполагаща Ива Дойчинова – един от най-емблематичните гласове и лица в българските медии. 

14732299_881452731956977_2851036983782258618_n

Ива Дойчинова е автор и водещ на предаването „Ива от сутрин до обед“ по радио ФМ+, вдъхновител и създател на кампанията „Будител на годината“, лице на емблематични телевизионни предавания като „Часът на мама“, „Денят е прекрасен“ – БТВ, „Денят започва“ по БНТ, „Искам работа“ по Nova ТВ, „Супердоктор“ БГ on AIR и др. Като журналист с имидж, тя гради стойностни неща и да влиза „под кожата“ на събеседниците, за да се впусне  в предизвикателството да погледне към политиците честно, непредубедено, с отворено сърце и бистър ум.
14907735_10202410999712695_2098008285_o

„Приказка за стълбата“няма да прави изводи и да натрапва внушения, нито ще използва езика на политическата реторика. Това е предаване, в което политиците, зрителите и авторите ще стоят на едно и също стъпало и ще говорят на един език. За да видим  дали ще се чуем.
Автор на предаването е Наталия Бондаренко, продуцент, издател и медиен ПР,а в ролята на редактор влиза очарователното лице на In LIFE TV Калина Станева. Предаването се заснема, осъществява и продуцира от екипът на In LIFE TV.

 

Предаването можете да гледате в 24 часовата програма в ефира на In LIFE TV в мрежите на Булкатком Фюжън, СКАТ, Норделинк, ТВ НЕТ, Кракра и др.,както и неограничен и безплатен он-лайн стрийминг на  www.inlife.bg.
Оn demand всяко едно от предаванията на можете да видите на видите ТУК:
ЕПИЗОД 1 – НИКОЛАЙ БАНЕВ;
ЕПИЗОД 2 – ИРЕНА СОКОЛОВА

Епизодите на предаването може да гледате и на профила ни във YouTube и VBOX.
Любопитни подробности за епизодите и участниците ще видите и във Facebook профила ни: https://www.facebook.com/inlife.bg/, както и в останалите социални мрежи Pinterest, Tweeter, Google+.
Нека открием заедно човешкото лице на политиците в ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА!
Само по In LIFE TV!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)