DSC_0591

„Приказна“: вълшебен роман за грим от Светлана Арсова

16 декември 2017

„Гримът е една истинска вълшебна вихрушка от цветове и консистенции, изживяване, в което има майсторство, примесено с много любов и красота. Всяка от нас си е представяла , че е принцеса от любима приказка – Снежанка, Пепеляшка, Спящата красавица. Всички вярваме в приказки и мечтаем да ни се случват вълшебства. Хиляди приказни празници ще има в живота ни, много от тях можем да подготвим и преживеем по- вълнуващо. За бда ъдем принцеси и да се чувстваме специални, трябва да намерим нашата приказка. Тази, която най- много би ни подождала. И да станем част от нея.

Каквато и да изберете – класическа, екзотична или съвременна визия, направете я разпознаваема. Доверете се на интуицията, която ще ви води. Бъдете смели, защото е позволено всичко, което е красиво. Нека гримирани да се чувстваме като цветна рисунка от вълшебен роман.“

Светлана Арсова

DSC_0595

Светлана Арсова е професионален гримьор и създател на школата “Гримирана”, от която излизат най- добрите специалисти в тази сфера. Работиа е за Versace, La Perla, Carducci, сп. Vogue, както и за всички български дизайнери. През годините е била личен гримьор на редица известни личности от шоубизнеса, реалити формати и конкурси, артисти от българското кино и театри, сред които Коста Цонев, Миглена Ангелова, Маргарита Михнева и Сашо Диков. Тя е единственият автор на специализирана литература за професионален грим. Първата книга на Светлана Арсова се казваше „Гримирана“ и беше издадена в няколко тиража, които изцяло бяха разпродадени.

Вчера вечерта, бляскаво и класно, изключително талантливата и обичана българска гримьорка представи пред публика втората си книга “Приказна”.

DSC_0680

Представянето се състоя в най-актуалния клуб :PM в центъра на София. На него присъстваха редица звезди, журналисти, нейни колеги и ученици. Книгата е на издателство „Персей“ и е създадена по световни стандарти със специални фотосесии от Момчил Христов, Ангел Цветанов, Александър Нишков, а главен фотограф е Алберт Барух. Модерният дизайн на корицата и изящната полиграфия са от Стефан Тотев. Написана с леко поетично перо, изразяващо палитра от цветове – книгата предлага полезни и практични съвети за всяка жена, как да бъде неустоима, завладяваща и със самочувствие, че е приказно красива. “Приказна” тръгва на турне из страната.

Нека да сме светски, красиви и духовни„, призова гостите си Арсова.

DSC_0655

Известната журналистка Маргарита Михнева пожела на гримьорката да бъде все така естествена и без грим в живота. Събитието уважиха  още организаторките на най-добрите модни конкурси Меги Савова и Цвети Разложка, „Мисис България“ Вики Божилова.

DSC_0670

Водещи на събитието бяха младите звезди Георги и Петя. Интересен момент е, че Георги Арсов е син на Светлана. Със сигурност помните момчето с прекрасен глас и големи одухотворени очи, което стигна до финала на X Factor, а сега се изявява като вокал на легендарната група Атлас. Именно Георги Арсов бе в основата на невероятното музикално парти, което Светлана подари на приятелите си по повод премиерата на книгата си. Огромно впечатление направи оперното изпълнение на Георги с младата незряща изпълнителка Моника.

DSC_0673

DSC_0684

Равносметката: ПРИКАЗНА вечер, ПРИКАЗНА Светлана Арсова и ПРИКАЗНА книга за ценители.

Благодарим ти, Светле! 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)