Откраднат живот - Анатомия на гнева

Приключиха снимките на „Откраднат живот“

01 декември 2018

Преди броени дни приключи и последният снимачен ден от настоящия шести сезон на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“.  Новината разкри актрисата Неда Спасова в социалните мрежи. Екранната сестра Райкова разкри пред последователите си, че участието й в настоящата порция от епизоди на медицинската драма е вече приключило. „А аз от снощи си приплаквам… Ревла. Изживях нещо изключително в живота си! Нямам думи да опиша щастието и благодарността си! Благодаря на всички замесени, в това число и зрителите! Простете ми, ако има нещо! Обичам ви!“, написа още актрисата.

„Днес ми беше последният снимачен ден в „Откраднат живот“. Точно когато наваля първият истински сняг. Едва ли има някаква метафора, по скоро е съвпадение. Още един важен проект приключи. Поредният проект, който повлече със себе си още месеци от живота ми. Започнахме да го снимаме в разгара на лятото, сега е зима.

Неда Спасова в "Откраднат живот"

Неда Спасова в „Откраднат живот“

Пет месеца не са малко, достатъчно да привикнеш към нещо и към някой.. Време което прекарах в една сграда със хора с които станахме близки. Е, днес всичко приключи. Днес беше странно, леко тъжно. Не дадох вид, че се вълнувам. Сградата никога повече няма да видя, надявам се хората, които я обживяваха да ги видя .Ето това е негативната част на нашата професия. След всеки проект се чувстваш все едно приключва важна част от живота ти“, написа и екранната половинка на Спасова – Владо Карамазов.

„Анатомия на гнева“ направи премиерата си в ефира на Нова тв през септември, като паралелно с това събра и част от феновете на официална прожекция в Дома на киното. Съвсем скоро екипът на продукцията стартира и национално турне с цел да се запознае и със зрителите от по-големите градове извън София.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)