Принцесата, която преди 3 месеца роди близнаците Габриела и Жак, преди няколко дни е напуснала двореца в Монако, където живее с принц Албер

Принцеса Шарлен се изнесе от двореца

19 март 2015

Принцесата, която преди 3 месеца роди близнаците Габриела и Жак, преди няколко дни е напуснала двореца в Монако, където живее с принц Албер. Това веднага породи слухове, че бракът им е в криза.

От резиденцията на Албер веднага отрекоха тази информация. „Дворецът е в ремонт, има много работници и е много шумно. Той прилича повече на строителна площадка, отколкото на дворец, където принцът, принцесата и децата им могат да живеят“, гласи заявлението.

Според в. „Пари Мач“ самата Шарлен е поискала ремонта.

„Тя иска дворецът да бъде по неин вкус и да се модернизира, а за това ще е необходимо повече време“, съобщава вестникът, допълвайки, че „дворецът на Шарлен“ ще изглежда много по-различно в сравнение със сегашния му вид, който беше планиран преди 30 години от майката на Албер, принцеса Грейс Кели.

В момента принцеса Шарлен и децата й живеят в къща на Френската Ривиера и трябва да се върнат в двореца на 10 май 2015 г./МИА

снимка: theroyalcouturier.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)