Най-красивите Принцеси и Принцове

03 юли 2015

Prince & Princess of the World 2015 – триумф на таланта, красотата и творчеството

След 7 дни на приятелства, нови емоции и много усмивки завърши Международният фестивал „Prince & Princess of the World“ 2015 и Форума за таланти „Stars of the World“ 2015, но който In Life бе основен медиен партньор и периодично ви показва най-сърдечните и интересни моменти.

Prince & Princess of the world 2015 - международен детски празник

Фестивалът започна с Деня на Дружбата. Участниците се представиха на специално Парти за добре дошли, като разказаха за себе си, за родината си, показаха специални храни и напитки от своята кухня.  Всеки от тях получи лента на своята страна и постави донесената от там пръст /земя/ в специален съд. Със събраната от всички държави-участници пръст децата засадиха Дърво на дружбата. Това е четвъртото Дърво на дружбата, засадено от участници във Фестивала. За първи път беше засадено и второ дръвче – в памет на жестоко убитата Александра от Поморие. В нейна чест Арт компания „Нови звезди“ и майката Ева Великова организират кампания против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“.

Беше поставено началото на розова градина, като всяка делегация засади свой храст.

1610950_641675795934673_2246006825407596517_n

Deca Petja_00322

Вечерта всички участници и гости посетиха типичен български комплекс „Българско село“, където се запознаха с българските традиции и фолклор, научиха се да играят хоро, опитаха  българска кухня.

В програмата беше включено Интервю с международното жури, където всеки се представи индивидуално, облечен в национална носия от своята държава. Децата отговаряха на въпроси и разказваха за родните си страни, своите интереси и мечти, планове за реализация и бъдещо развитие.

Вечерта беше определена за Шоу на модата, където участниците се представиха в няколко костюма – с тема „Аз обичам спорта“ , с морска тематика, с официални тоалети, както и ревюта на две марки – Модна къща „ЮНОНА“ и „LCWaikiki“.

Последва  денят посветен  на талантите. Всички делегати пяха, танцуваха, свириха на инструменти, проявиха актьорски заложби, като особено силни тази година бяха вокалните изпълнения. Журито беше впечатлено и силно аплодира децата. Представи се и специално пристигналата за Форума вокална група „Пумпурини“ от Латвия.

Deca Petja_00259

С най-голям интерес се очакваше  Вечерта  на родителите – близките, които придружаваха децата  дефилираха, пяха, танцуваха и получиха награди и бяха силно аплодирани за представянето си.

Финалът на Международния фестивал „Prince & Princess of the World“ 2015 и Форума за таланти „Stars of the World“ 2015 се проведе в топлата юнска вечер и беше триумф на таланта, красотата и творчеството на участниците. Те са деца от няколко десетки страни от цял свят и дефилираха с национални носии и вечерни и бални тоалети. Имаше Парад на знамената и пускане на хелиеви балони – символ на приятелството и детските усмивки. И цял спектакъл се разигра на сцената на тема „Моят любим приказен герой“. Тази тема е основна от самото създаване на конкурса и вече четири години децата се представят като своите любими приказни герои. Вечерта приключи с огнени букети в небето и голяма заря. Наистина невероятен празник.

На тържествена церемония бяха раздадени наградите на фестивала и форума  – медали, ексклузивни корони и ленти, трофеи, дипломи и много подаръци.

Организаторите изненадаха журито и наградиха всички национални директори със специален трофеи. А нашите международни партньори, които провеждат събития, поканиха децата на своите конкурси.

Децата получиха много награди, подаръци от организаторите и партньорите от фирма “Losan”.

Виктория от Украйна – най-малката участничка във фестивала, грабна учредената преди една година Награда на името на трагично загиналата 8 годишната Александра от Поморие. Преди това тя грабна с чара си и непринуденото си поведение и сърцето на майката на Александра – Ева Великова. За тази една година наградата е дадена на малката Аурелия Харитонова от Якутия, Русия, на чаровната и усмихната Александра Петрова от България и сега на Виктория Шишацка от Украйна.

Бяха раздадени следните награди – на партньорите и спонсорите, специални награди, подгласници и победители.

Носителите на наградата  “PRINCESS  OF  THE WORLD“ 2015  – супер гран при заслужено получиха:   

-       Невин  Нирадж Вед – Индия

-       Виктория Машкалова – Русия

-       Катерина Ковтун – Украйна

-       Лиза Кобзар – Русия

-       София Яремова – Украйна

Специално приготвената торта беше огромна и зарадва участниците  и техните родители.

Децата си тръгнаха по родните страни щастливи, усмихнати. Те отнесоха със себе си корони и ленти, но най–важното е, че станаха приятели.

редактор: Пепа Попова
постпродукция: Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)