Принц Кирил и Деси Тенекеджиева - бал на фондация Стоян Камбарев в Лондон

Принц Кирил и Деси Тенекеджиева отново събират елита за Благотворителния бал на Фондация „Стоян Камбарев“ в Лондон

25 октомври 2018

Фондация за изкуство „Стоян Камбарев“ продължава да привлича нови приятели и съмишленици извън пределите на България, като представя младите си открития на голямата международна сцена и ги подкрепя в осъществяването на техните мечти и проекти. След големия успех на първото издание, на което In LIFE TV беше официален медиен партньор, тази година отново ще се проведе бляскава Гала вечер в Лондон, като интересът към събитието е толкова голям, че всички билети свършиха за седмица. Вторият Благотвотворителен Бал на Фондация “Стоян Камбарев” ще се състои на 18-ти ноември 2018 г. от 19:00 ч. в легендарното Café De Paris в сърцето на британската столица.

НВ Принц Кирил и Деси Тенекеджиева с  наградените млади таланти на Фондация Стоян Камбарев по време на Първия бал на Фондацията  в Лондон

НВ Принц Кирил и Деси Тенекеджиева с наградените млади таланти на Фондация Стоян Камбарев по време на Първия бал на Фондацията в Лондон

Председателят на УС на Фондацията Деси Тенекеджиева ще посреща лично гостите заедно с патрона на събитието НВПринц Кирил – един от най-верните приятели и подръжници на тази благородната кауза и истински посланик на България по света.

Принц Кирил по време на Първият Бал на Фондация Стоян Камбарев в Лондон

Принц Кирил по време на Първият Бал на Фондация Стоян Камбарев в Лондон

Ето какво сподели той:

„Голяма чест и удоволствие е да съм патрон на Фондация „Стоян Камбарев“ за втори пореден път. След като миналата година видях с очите си магичните изпълнения на младите музиканти, сега дори съм още по-развълнуван да участвам в тазгодишната Гала. Публиката в Лондон е доста разглезена, що се отнася до музикални събития, но такава вечер, изпълнена с толкова впечатляващ талант и вкус е уникална, дори за високите стандарти на британската столица. Впечатлен съм от несравнимата страст и енергия на Деси да променя живота на толкова много млади артисти, което е истински дар за нашата общност, а за мен е истинско удоволствие да я подкрепям. Очарован съм и от прекрасното място, което Деси е успяла да осигури за Бала тази година. “

Стажант-репортерът на In LIFE  TV Деси Барбукова с ексклузивно интервю с НВ Принц Кирил

Стажант-репортерът на In LIFE TV Деси Барбукова с ексклузивно интервю с НВ Принц Кирил през 2017 г.

С богата история, вече повече от девет десетилетия, култовият клуб в сърцето на Лондон е сред най-известните и елитни места за шоупрограми в света. Благородната мисия на Фондация „Стоян Камбарев“са впечатлили собствениците и мениджмънта на Café De Paris, който стана партньор на събитието- нещо изключително рядко за клуба.

На Галата ще присъстват около 170 специално поканени британски гости, представители на бизнеса, политиката, членове на благороднически фамилии, царски и кралски семейства, известни имена от шоубизнеса, както и част от българския елит в Лондон.

Специално от България за вълнуващото събитието ще пристигнат главните изпълнителни директори на основните парньори на Фондация „Стоян Камбарев” – Левон Хампарцумян, Нели Беширова, Емил Кайкамджозов и Драгомир Трухчев. Тази година към приятелското семейство на Фондацията се присъединиха и няколко компании на едни от най-успешните български финансисти и бизнесмени във Великобритания – Мирослав Богдансалиев, Ево Стефанов и Фреди Василев, който ще предостави и високо технологичен подарък за един от участниците в търга с най-голям късмет.

19397148_1069272949841620_7246668340167737456_n

Балът ще протече под формата на официална вечеря с изискано многостепенно меню,благотворителен търг и мултимедийния концерт-спектакъл, в центъра на който ще блестят музикалните звезди на Фондацията – изящната класическа певица Мария Славова и младите виртуози – пианистът Светослав Тодоров, братята цигулари Алекс и Мартин Зайранови и китаристът Георги Димитров-Жожо.

Гост звезда ще бъде Тони Мур от Iron Maiden и Cutting Crew, който е приготвил впечатляваща изненада за всички. Водещи на спектакъла са очарователната британска актриса с български корени Девора Уайлд и 8-годишният талант Аштън Майърс.

Благотворителният търг ще бъде воден от уважаваният финансист Пол Карол-основател на първия клуб по дебати във Великобритания. Акцент ще бъдат произведенията на изкуството на младите художници и визуални артисти, които Фондацията подкрепя и чиито картини откупи за търга: Калоян Илиев-Кокимото, Радослав Нинов-Руди, Нора Ампова, Велизар Димчев, Виктория Георгиева-Mouse, Огняна Серафимова, Мина Златева и Андрей Хамбарски, чиято работа определено ще бъде звездата на вечерта!

Сред ценните вещи на търга ще бъде и пълното фототипно издание на Четириевангелието на цар Иван Александър, дарено от своя издател Диляна Русева.

Бал на фондация Стоян Камбарев в Лондон

Eдни от най-известните в световен мащаб български спортни звезди – Григор Димитров и Христо Стоичковза поредна година подкрепят благородната кауза на Фондация „Стоян Камбарев“, предоставяйки свои вещи за търга, а атрактивна реклама на България ще се излъчва по време на наддаването за ваканциите, предоставени от едни от най-луксозните хотели у нас.

Продуценти на Бала са MOON FOX ltd и NOVA film – компаниите на Деси Тенекеджиева, а организацията е поверена на бутиковата събитийна агенция Diva Events London на Ирина Бехар и Биляна Тодорова. Комуникационен партньор за Англия е Linda Noor PR. Официален дизайнер на изисканото арт събитие е Кolchagov&Barba.

Партньори на Благотворителния Бал в Лондон са: Café de Paris, Petroceltic, Avalon, IBA Bulgaria, Milennium Bathroom, Methodia, Carding, Premier Tours, Катарджина Естейт, Prime Development, BeColor, Clique, агенция Metrica, както и разбира се основните партньори на Фондация “Стоян Камбарев” – УниКредит Булбанк, Бон Марин Холдинг и Енекод АД.

снимки: Владимир Нешков за In LIFE

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)