20201701-megharry-post

Принц Хари и Меган уволниха персонала си в Англия

17 януари 2020

След коледните празници 35-годишният принц Хари и 38-годишната Меган Маркъл със седеммесечния си син Арчи не се върнаха в къщата си Frogmore Cottage близо до замъка Уиндзор. Синът на херцога и херцогинята на Съсекс, според съобщения в медиите, останал в Канада, а родителите му започнали да живеят в две страни, премествайки се от Канада в Англия и обратно. Двойката изрази желание да се откаже от кралските привилегии и служебните задължения. Сега кралица Елизабет II и семейството й трябва да решат редица въпроси, свързани с Мегзит. Пресата всеки ден споделя подробности за този процес. Последната новина, която се появи, например е, че служителите на резиденцията Frogmore Cottage са освободени от задълженията си.
Меган Маркл и принц Гарри
Готвачът и прислужниците, според Daily Mail, са уволнени. Някои служители намериха друга работа в резиденцията на кралицата. Съобщава се, че персоналът е готов да се върне към предишните си задължения, ако херцогът и херцогинята на Съсекс запазят крайградската си резиденция. В момента въпросът за опазването се обсъжда.
Фрогмор-коттедж
Кралицата покани Меган и Хари да се преместят във Frogmore Cottage преди раждането на сина им Арчи. Някои медии предполагат, че преместването на херцозите на Съсекс от двореца Кенсингтън се дължи на конфликт с други членове на семейството.


Меган Маркл и принц Гарри
Ремонтът на селската къща в близост до замъка Уиндзор струва на британските данъкоплатци 2,4 милиона паунда. По-голямата част от ремонтите бяха завършени месец преди раждането на Арчи. Меган и Хари покриха част от разходите, но по-голямата част от парите бяха взети от суверенната безвъзмездна помощ на кралица Елизабет II.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)