IMG_4323

Притежателката на най-хубавото тяло в целия свят е от България

28 март 2015

Плевенчанката Мадлена Иванова спечели приза „Best body“ на конкурса „Miss Summer International“, организиран от Малка Девениш – Мисис Вселена 2011.
Международният конкурс се проведе в Колумбия – в Баранкия и Картахена и в периода от 16 март до 22 март и събра красавици от цял свят. В журито бе и Мисис България Мариана Маринова, която от години е част от латиноамериканската индустрия за „създаване и лансиране на красавици“.

IMG_3937
Международният форум имаше за цел да рекламира държавите като туристически дестинации, както и да покаже различните национални култури и обичаи. Чрез красотата си всяка претендентка се превърна в рекламно лице на своята страна и изпълни не леката задача на своеобразен посланик на родното си място, разказвайки и показвайки на света най-важните исторически места, пейзажи, гастрономия, плажове и културни традиции на държавата, която представя. Участничките преминаха през различни етапи и изпитания в рамките на седмица. След оспорвана надпревара Мария Алехандра Серано Сабога на 21 години от Колумбия бе коронована за „Miss Summer International“ 2015г. от прекрасната Даниела Алварес – Мис Колумбия 2011 г. Нейни подгласнички станаха представителките на Латинска Америка, Бразилия, Филипините и Боливия.

IMG_3957
Красивата ни адвокатка, носителка на титлата Лейди България от националния конкурс, организиран от Меги Савова, Мадлена Иванова бе между фаворитките на журито и заслужено грабна една от най-престижните награди, а именно приза за най-красиво тяло в света.
Родната ни красавица е олицитворение на факта, че хубавите жени могат да бъдат и умни – завълшила е СГ „ИНТЕЛЕКТ“ гр.Плевен, Специалност „Икономика, управление и финанси на търговията“, а после право във Великотърновския университет. Своят интелект и остър ум Мадлена показа преди години в популярното шоу, продуцирано от Слави Трифонов – „Умна и красива“.

1

Ето какво разказа притежателката на най-красивото тяло в света специално за In Life:
„За мен бе изключителна чест да представя България на подобен международен форум, защото идеята на конкурса е не само да се избере поредната красавица, а да популяризира красотите на родните ни места. С изключителна гордост и самочувствие, породено от хилядолетната ни история и десетки природни забележителности, се опитах да убедя останалите участници, журито и гостите на конкурса да посетят България.
Незабравими за мен ще останат прекрасните срещи с кмета на Картахена и кметицата на Баранкия, както и невероятната организация от страна на домакините, които се опитаха да ни запознаят с местните традиции, забележителности и култура.
За мен, обаче, най-интересна беше социалната част – ходихме в домове за сираци и един ден боядисвахме къщи в бедняшкото предградие „Галапа“. Камери и фотоапарати ни следваха неотлъчно.
Сред участничките намерих много нови приятелки, с които, съм сигурна, че ще поддържам отношения и занапред.
Доволна съм от представянето си и от наградата Best Body, която дължа на постоянството в тренировките и часовете труд във фитнеса .Благодаря на организаторите и Малка Девениш, на Меги Савова и Мариана Маринова за напътствията, както и на всички близки, познати и непознати хора от България, които ме подкрепяха, даваха кураж и се радваха на успехите ми през цялото време.“

IMG_4832

IMG_4873

IMG_4894

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)