MH10

Продават имение на Мохамед Али

22 юни 2018

Американско имение на легендата в бокса и обществото Мохамед Али, който почина през 2016, се продава в Мичиган. На пазара е малък гимнастически салон, басейн, баскетболно игрище и естествено – боксов ринг. Цената е малко под три милиона долара.

MH12

MA6

MH9

Според обявата, публикувана в интернет, вдовицата на Али – Лони, продава собственост върху 32 хектара в северната част на САЩ, близо до eзерото Мичиган, на цена 2 895 037 долара (около 2,5 милиона евро).

MA4

MA7

MA8

Двете последни цифри в цената са намигане към 37-те нокаута, с които шампионът получаваше титлите си на върха по време на кариерата си. Боксьорът в тежка категория купува имота през 1975 година в околностите на Бериен спрингс, където има две големи къщи и няколко гаража.

MH11

MH15

MH14

Роденият като Касиус Клей Али страдаше дълги години от болестта на Паркинсон. Той прекарва основната част от времето си, след като се оттегли от активна спортна дейност тук. След това, няколко месеца преди смъртта си се мести в Аризона. Той почина на 3 юни 2016 година на 74. /АФП, БГНЕС

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)