17076154_1288470841245003_4354576352532234240_n

Продават на търг любовно писмо на Тупак до Мадона

07 юли 2017

Писмо, което Тупак Шакур пише в затвора до Мадона с причините да се разделят, ще бъде изложено на търг в сайта Gotta Have Rock and Roll. Причините се оказват на расова основа.

Вижте още: Парис Джексън ще играе Мадона в биографичен филм за поп-певицата

„Ако те видят с черен мъж, няма да навреди на кариерата ти – дори ще те представи в очите на другите като по-отворена и вълнуваща“, пише рапърът и добавя, че за него обаче връзката им означава „да разочаровам половината от хората, които са ме направили такъв какъвто съм“.

„Никога не съм искал да те нараня“, допълва той.

Писмото е с дата 15 януари 1995 г., 4:30 часа, и е от времето, когато Тупак излежава присъда за сексуално насилие. В него още изпълнителят се извинява на Мадона, моли я да останат приятели и ѝ отправя няколко зловещи послания.

„Предлагам ти приятелството си още веднъж, по-силно и целенасочено. Ако все още имаш интерес, бих искал допълнително да го обсъдим, но някои от нещата не търпят отлагане. Принуден съм да ти кажа… в случай, че нещо ми се случи.
Моля те, бъди внимателна, Мадона. Не всеки е толкова честен, колкото изглежда. Има и такива, чиито сърца кървят от завист и злоба. Те няма да се поколебаят да те наранят!“, пише той.

Тупак Шакур умира на 13 септември 1996 г., след като е застрелян в Лас Вегас.
Търгът ще бъде от 19 до 28 юли, припомня БТА.

снимка: Инстаграм

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)